Maailman vanhimman Bitcoin-metrin alkuperä, selitetty

Hävitetyn bitcoin-päivän (BDD) käsite otettiin käyttöön vuonna 2011, kaksi vuotta sen jälkeen, kun luotiin maailman ensimmäinen kryptovaluutta, bitcoin . Ihmiset olivat jo alkaneet luoda blockchain-mittareita ketjun transaktiotoiminnan ja arvon mittaamiseksi.

Saat enemmän jaksoja ja maksuttoman ennakkokäytön ennen säännöllisten viisitoista Itä aikaa julkaisuista, joissa Apple Podcastit , Spotify , Pocketcasts , Google Podcastit , Castbox , Stitcher , RadioPublica , iHeartRadio tai RSS .

Tätä jaksoa tukevat Bitstamp ja Crypto.com

Kun ensimmäinen salausvaluuttamittaari oli luotu, BDD: tä seurasi nopeasti joukko muita ainutlaatuisia mittareita, mukaan lukien käyttämätön transaktiotuotanto (UTXO), markkina-arvo toteutuneeseen arvoon (MVRV) ja käytetyn tuottosuhteen (SOPR). Huolimatta salausvaluuttadatan ja analyysin hienostuneesta vuodesta 2011 lähtien, Bitcoin Profit on edelleen keskeinen mittari bitcoinien ymmärtämiseksi ja arvostamiseksi.

Katso myös: Tuhotut kolikopäivät: Tarkoituksen antaminen transaktiomäärille

“[BDD] on mittari, joka heijastaa pitkäaikaisten [BTC] haltijoiden yhteistä toimintaa”, kertoi CoinDeskin vanhempi tutkimusanalyytikko Galen Moore erityisellä metrillä liittyvällä podcast-jaksolla. “Mikä on pitkäaikaisen haltijan psykologia? Voit nähdä sen kollektiivisesti [BDD: n kautta] tavalla, joka ei mielestäni ole mahdollista muissa omaisuusluokissa. ”

Moore haastatteli Coin Metricsin Lucas Nuzzi -tapahtumaa 7. heinäkuuta saadakseen lisätietoja BDD: n käyttötapauksista ja rajoituksista. Moore totesi seurantakeskusteluissa 9. heinäkuuta, että mikään muu rahoitusvarallisuus ei anna kauppiaille ja sijoittajille mahdollisuutta nähdä pitkäaikaisten omaisuuserien haltijoiden toimintaa yhtä avoimesti kuin bitcoin.

CoinDeskin tutkimusharjoittelija Duy Nguyen huomautti, että syyt siihen, miksi pitkäaikaiset haltijat siirtävät varoja milloin tahansa, on edelleen pitkälti arvaamispeli, joka vaatii tarkempaa ketjun ulkopuolista analysointia BDD: n ulkopuolella.

Lisätietoja BDD: stä on 30 minuutin verkkoseminaarissa, joka sisältää Nuzzin yksinoikeisen esityksen CoinDeskin tutkimuskeskuksen metrissä.

Saat enemmän jaksoja ja maksuttoman ennakkokäytön ennen säännöllisten viisitoista Itä aikaa julkaisuista, joissa Apple Podcastit , Spotify , Pocketcasts , Google Podcastit , Castbox , Stitcher , RadioPublica , iHeartRadio tai RSS .

admin